Light commercial solutions

Koelen
Verwarmen
Kwaliteit

Efficiënt

Carrier vloer/plafond unit

Carrier plafond/vloer model

3D-Luchtstroom: Dit zorgt voor een optimale luchtstroom en geeft meer vrijheid in de plaatsbepaling van de binnenunit. De unit is geschit voor zowel vloer als plafond montage.

Twee condens aansluitingen: aan beide zijden van de unit is een condens aansluiting aanwezig voor een eenvoudige installatie.

Compact- & slim cassette

De Carrier compact cassette van 600 x 600 mm en de slim cassette van 900 x 900 mm hebben een 360 graden luchtstroom die garandeert een gelijkmatige temperatuurverdeling in de ruimte.

De condenspomp heeft bij de compact cassette een opvoerhoogte van 750 mm en bij de slim cassette een opvoerhoogte van 1000 mm.

Ductable

De Carrier ductable unit heeft een statische druk van 160 Pa, een slim ontwerp met slanke uitvoering. Dankzij het nieuwe aerodynamische ontwerp an de ventilator ontstaat er een meer uniforme luchtstroom, vermindering van geluid in vergelijking met traditionele satelliet units.

Geintegreerde condenspomp: de condenspomp heeft een opvoerhoogte van 750 mm.

Automatische externe statische drukregeling: de unit is uitgerust met een automatische regeling voor de rotatiesnelheid van de ventilator, waardoor het mogelijk is om de werking ervan automatisch aan te passen aan de ruimte.

Single-split buiten unit

Op een singe-split buiten unit van Carrier kunt u één binnen unit aansluiten. Het voordeel van een single-split unit is dat de kosten voor een buiten unit lager zijn dan bij een multi-split unit.

Multi-split buiten unit

Een multi-split buiten unit zorgt er voor dat u meerdere binnen units op één buiten unit aan kunt sluiten. Een buiten unit van Carrier kan op 5 binnen units aangesloten worden. Deze binnen units mogen verschillend zijn. U kunt casette, sateliet, high wall, of plafond/vloer modellen door elkaar gebruiken.

Vind de Carrier dealer bij u in de buurt